VERZENDINGEN &

LEVERINGSTERMIJNEN

Verzendingen en leveringstermijnen

 

Leveringstermijnen zijn afhankelijk van het gekozen type verzending. Wij bieden de volgende soorten verzendingen aan:

 

​​

  • In een B-Post leveringspunt afhalen: 2 - 3 werkdagen - 5,95 EUR 

  • Standaard levering aan huis: 2 - 3 werkdagen - 5,95 EUR 

​​

 

Leveringstermijnen starten 24 werkuren na de datum van aankoop. Weekenden en feestdagen tellen niet mee voor de leveringstermijn. Nationale, regionale en lokale feestdagen worden in acht genomen.  

Tijdens promoties en speciale acties kunnen de verzendingen vertraging oplopen. Mogelijke vertragingen bij de verzending kunnen verschillende redenen hebben, zoals het aanpassen van producten op maat, onvoorziene omstandigheden, overmacht en wanneer het leveringsgebied landelijk of afgelegen is. 

 

Tenzij er zich omstandigheden voordoen ten gevolge van het aanpassen van producten op maat, of onverwachte of buitengewone omstandigheden, sturen wij u de bestelling binnen de termijn die op de website wordt aangegeven voor de gekozen verzendingswijze, en in elk geval binnen de maximale termijn van 30 dagen na de datum van de bevestiging van de bestelling. Als u na het verstrijken van de vastgestelde termijn uw pakket niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze Afdeling Klantenservice. 

 

Om veiligheidsredenen garanderen wij geen verzending naar postbussen, hotels, Aparthotels, residenties, toeristische appartementen, transportbedrijven, logistieke platforms en / of soortgelijke.

RETOURNERING

Retournering

 

Retourneringen zijn altijd gratis bij Descarto en de retourneringstermijn is 14 dagen vanaf de datum van de verzendingsbevestiging. 

Alle artikels moeten in perfecte staat zijn (niet gebruikt, niet gewassen, met de binnen- en buitenetiketten nog bevestigd), zonder reparaties en met het bijbehorende aankoopbewijs. Originele, niet beschadugde verpakking. U kunt geen zwemkledij ruilen of retourneren zonder hygiënische sticker.

 

Descarto behoudt zich het recht voor om retourneringen buiten de termijn te weigeren, indien de artikels zich niet in dezelfde staat bevinden als waarin ze zijn verzonden en/of indien ze niet voldoen aan onze retourneringsvoorwaarden. Wij doen een terugbetaling van zodra wij de goederen hebben ontvangen.

Terugbetalingen zullen worden uitgevoerd met behulp van dezelfde betaalmethode die werd gebruikt om de bestelling te verwerken, na maximaal 14 dagen, afhankelijk van uw bank en de gebruikte betaalmethode. 

Om eventuele problemen te bespreken kan je terecht op info@descarto.be .

CONTACT

info@descarto.be

Tel. 012 23 31 43

Luikersteenweg 151 bus 29/31

3700 Tongeren

 

BTW BE0421.048284

(c) 2016 Descarto - Site design by wearenutz